woman male like reply
Haberler

Ümit Özat'tan Mickael Pote'ye Sert Çıkış!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Spor Toto 1. Lig play-off'un ilk karşılaşmasında Hataysporla berabere kaldıkları maç sonrasında basın mensuplarına konuştu.

"Golsüz beraberliğin kötü bir sonuç olduğunu düşünmüyorum."

Adana Demirspor'un evinde Hatayspor'la gerçekleşen Spor toto 1. Lig play-off ilk karşılaşmasında berabere kalan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, maç çıkışı düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Özat konuşmasına ilk önce Ramazan ayında kendilerini yalnız bırakmayıp stadı dolduran taraftarlarına teşekkür ederek başladı. Ardından golsüz beraberliğin kotü bir sonuç olmadığını düşündüğünü söylerek şu ifadeleri kullandı.

İyi bir sonuç almadık ancak kötü bir sonuç da değil. Zaman zaman oyuna göre kötü bir sonuç aldığınızı düşünebilirsiniz. Biz deplasmanda da pozisyona girebilen bir takımız. BU maçta gol yememek çok önemliydi. Oyun içinde kalmaya çalıştık.

Hakem Halis Özkahya'ya tepki gösterdi

Tartışmalı penaltı pozisyonunda çok net bir elle oynamanın olduğunu belirten Özat, bu maça Halis Özkahya gibi bir hakemin gelmesini istemediğini söylerek şu açıklamaları yaptı.

Halis Özkahya gibi bir hakemin bu maça gelmesini istemiyordum açıkçası. Var sistemi neden var? Pozisyona git bir bak. Pozisyon oluyor, hakeme itiraz edemiyorsun. Hakemler futbolculara böyle davranamaz. Bizim ülkedeki kadar hakemlerin sert baktığı bir lig daha yok. 3 sahada, 1 kenarda, 2 de yukarıda toplam 6 hakem var. Hiçbiri mi göremez? Koca bir şehrin kaderiyle kim oynayabilir? Erdal’ın tereyağından kıl çeker gibi aldığı bir top vardı, döndü faul verdi ona. Bunlar futbolda var, yapacak bir şey yok.

Müslüman fulbolcu Mickael Pote'ye sert çıkışta bulundu

Maç karşılaşmalarında oruç tutmamasını istediği müslüman Mickael Pote'nin oruç tutmaya devam ettiğini bunun da performansını etkilediğini söyleyen Ümit Özat, "orucun telafisi var maçın yok" ifadesini kullanarak şu açıklamayı yaptı.

Biz de elhamdülillah Müslümanız. Orucun telafisi var ancak bu maçın telafisi yok. Burada 20 bin taraftar, emek harcayan arkadaşları var. Orucun kazası var. Böyle maçlarda 10 kişi kaldığınız zaman çok zor. Olur mu böyle? Biraz daha duyarlı olması lazımdı.

Spor Petunya 5 yil önce 0 0