woman male like reply
Haberler

Trabzonspor'un Golü Laz Bakkal'ı Ünlü Etti!

Trabzon'da "Laz Bakkal" adlı işletmenin sahibi olan Trabzonspor taraftarı Yaşar Çuvalcı, Trabzonspor'un Alanyaspor'a attığı gol sonrası kendinden geçtiği görüntüleriyle sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Laz bakkal tribünde kendinden geçti

Süper Lig'in 11.haftasında Trabzonspor ile Alanyaspor'un karşılasmasını tribünlerden izleyen Trabzonspor taraftarı Yaşar Çuvalcı, Trabzonspor'un penaltı atışı sonrası Alanyaspor'a attığı gol karşısında sevincini dans ederek gösterdi. Çuvalcı'nın ilginç dans hareketleri sosyal medya büyük ilgi gördü.

Trabzonspor'un golü fenomen yaptı

Laz bakkal'ın kendinden geçerek dans ettiği anları ondan habersiz kameraya çeken arkadaşı, daha sonra bu görüntüleri sosyal medyada paylaşarak Yaşar Çuvalcı'nın fenomen olmasına sebep oldu. Gördüğü ilgi karşısında mutlu olan Yaşar Çuvalcı şu sözlerle sevincini bir daha dile getirdi.

Hayatımda hiç futbol oynamadım ancak futbolu çok seviyorum. Maçları seyrederken çok heyecan yaptığımdan dolayı stada uzun zamandan beri gidemiyordum. Yaklaşık 15-20 yıl üzerine arkadaşlarım beni 'Çılgınlar' adlı taraftarın bulunduğu bölüme getirerek burada Alanyaspor maçını izlemeye başladım. Alanyaspor maçında takımımızın 25. dakikada kırmızı görmesinin ardından şoka uğradım. Ancak ilerleyen dakikalarda gol attıktan sonra artık bende film koptu. Trabzonspor gol attığı zaman yerimde duramıyorum o anda kendimden geçiyorum. Takımımızın penaltı golünden sonra kendimden geçmiştim. O sıra haberim yokken arkadaşım beni cep telefonu ile görüntüledi. Normalde maça pek gittiğim yoktu. Kahvede televizyonda seyrettiğim zaman Trabzonspor gol atınca da kendimden geçerek havalara fırlıyordum. Zaten arkadaşlarım beni biliyor, ne yapacağımı nasıl tepki göstereceğimi biliyorlar. Trabzonspor’u çok seviyorum taraftardan ricam takımımıza sahip çıkalım. Şimdi dört gözle Galatasaray maçını bekliyorum. Galatasaray maçında farklı danslarım var. İnşallah galip gelirsek o maçta da o danslarımı da sergilerim.