woman male like reply
Haberler

Son Dakika: Palu Ailesi Yargılanmaya Yarın Başlıyor!

Türkiye'yi birbirine katan Palu ailesi davasında yargı süreci yarın başlıyor. 

Gözaltına alınmışlardı


Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 11 yıl önce Meryem Tahnal ve kızı Melike'nin kaybolmasıyla ilişkili olarak Palu ailesi üyelerinden Havva,  Harun Palu ve çocukları İsa,  Fatih ve Ayşe Palu ile Emine ve Tuncer Ustael gözaltına alındı.

Yarın yargılanacaklar


Baba Harun Palu dışında altı kişinin mahkeme onayıyla tutuklanmasına karar verildi. Demir parmaklıklarda olan anne  Havva Palu ile çocukları İsa, Fatih, Ayşe Palu'nun yanı sıra Emine ve Tuncer Ustael'in yargılanmasına yarın başlanacak. 

Tuncer Ustael "Tasarlayarak,  öldürdü" gerisi yardım ve yataklık etti


Davada Tuncer Ustael'in şu suçlardan yargılandığı kaydedildi: "Tasarlayarak,  canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürmek",  "Meryem Tahnal'a ait banka kartını izinsiz kullanmak", "Kişinin ölmesinden yararlanarak cep telefonunu çalmak",  "Cebir kullanarak birden fazla kişi ile Meryem Tahnal'ı hürriyetinden yoksun bırakmak." Havva,  Ayşe,  Fatih Palu ve Emine Ustael'in ise yargılandığı suçların şunlar olduğu biliyor: "Tasarlayarak, canavarca hisle,  eziyet çektirerek öldürmek suçuna yardım" ve "Cebir kullanarak birden fazla kişiyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma." Yargılama sürecinde neler olacak bekleyip göreceğiz.

Palu ailesiyle ilgili detaylı bilgiye sahip olmak isterseniz;

https://www.nedenben.com/sorular/akil-almaz-olaylar-zincirinin-bas-kahramanlari-palu-ailesi