woman male like reply
Haberler

Şahan Gökbakar İmzalı Recep İvedik 6 Filmi, 8 Kasım'da Vizyona Giriyor!

Şahan Gökbakar imzalı Recep İvedik serisinin altıncı filmi 8 Kasım'da vizyona giriyor. Gökbakar hayranları bu haberi sevinçle karşılıyor.

Recep İvedik 6, 8 Kasım'da vizyonda

Komedyen Şahan Gökbakar tarafından kaleme alınan Recep İvedik serisinin altıncı filminin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz ilgi çekti ve sadece 12 saatte iki buçuk milyon kişi tarafından görüntülendi. Fragman şu anda 20 milyonluk izlenme sayısıyla rekora koşuyor. Recep İvedik, 7 milyon 437 kişilik seyirci kitlesiyle Türk Tarihinin En Çok İzlenen Filmi olma özelliğini bünyesinde barındırıyor. Bakalım bu yapımla da izleyiciyi kendine çekecek mi yoksa etkisini kaybedip maziye mi gömülecek vizyona girdiğinde belli olacak.

Gişe rekoru bekleniyor

Senaryosu Şahan Gökbakar tarafından yazılan, yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı, yapımcılığını CJ Entertainment Turkey'in üstlendiği ve 8 Kasım'da viyona girecek olan filmin büyük bir gişe hasılatı elde edeceği düşünülüyor.

Recep İvedik 6'da kimler oynuyor?

Serinin altıncı filminde Konya yerine Kenya'ye giden İvedik'in maceralarına yer verilirken film izleyiciyi tebessüm ettirmeyi hedefliyor. Filmde Şahan Gökbakar Recep İvedik tiplemesine hayat verirken; Nurullah Çelebi Nurullah, Somer Karvan Tur Rehberi, Furkan Bayraktar Fazıl, Mustafa Dok da Tefo karakteri ile izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Bakalım bu yapım da İvedik serisinin diğer filmleri gibi yüksek bir hasılat çizgisinde mi ilerleyecek yoksa fragmanı kadar bile izlenmeyecek mi bekleyip göreceğiz.