woman male like reply
Haberler

Norm Ender Yeni Bir Akım Başlattı ve Reynmen'e Meydan Okudu: Fidan Challenge

İzmir'de yaşayan ünlü rapçi Norm Ender, yeni bir akım başlattı.

Norm Ender'den yeni akım: Fidan Challenge

Ünlü rap şarkıcısı Norm Ender, son zamanlarda artan orman yangınlarına dikkat çekme amaçlı yeni bir akım başlattığını Instagram hesabından duyurdu. Bu akımın başlangıcını Norm Ender, Tema Vakfı'na 500 adet fidan bağışlayarak yaptı ve Reynmen'e meydan okudu.

Doğa bize değil, biz ona muhtacız!

Instagram'dan yaptığı paylaşımla başlattığı yeni akımı duyuran Norm Ender, bu sözleri söyledi: "Merhaba arkadaşlar, ben Norm Ender. Son zamanlarda artan orman yangınları ve çevreye verdiğimiz zararlardan dolayı çok huzursuzum ve birçok insanın bu konuda rahatsız olduğunu gördüm. İstedim ki sosyal medyanın gücünü bu sefer doğa için kullanalım ve bir challenge başlatmayı düşündüm. Tema Vakfı'nın internet sitesinde fidan bağışlayabileceğiniz bir bölüm var. Ben 500 adet fidan bağışladım ve buradan Reynmen'e meydan okuyorum. Hadi bakalım brocum, sen kaç adet fidan bağışlayacaksın? Görelim! Ve bir şeyin altını önemle çizmek istiyorum; Doğa bize muhtaç değil, biz doğaya muhtacız! O zaman fidan challenge başlasın!"

Norm Ender, Reynmen’e meydan okudu

Norm Ender’e böyle bir challenge başlattığı için teşekkür eden ve meydan okumasını kabul eden Reynmen de Tema Vakfı’na 501 adet fidan bağışladı.

Reynmen, Hadise’ye meydan okudu

Yaptığı bağışın ardından Reynmen, Hadise’ye, 1000 adet fidan bağışlayan Hadise de Özge Özpirinçci’ye meydan okudu.

Norm Ender'in Fidan Challenge'i duyurduğu Instagram gönderisi