woman male like reply
Haberler

Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Stat Turunda Galatasaray Armalı Kıyafeti Ters Giydirilen Duhan Emir'i Ağırladı!

Duhan Emir, okul etkinliği kapsamında Fenerbahçe stat ve müze gezisine katılmıştı. Gezi sırasında Galatasaray armalı olan kıyafeti ters giydirildi ve bu konu sosyal medya oldukça yankı buldu. Bunun üzerinde Galatasaray Yönetimi de Duhan Emir'i bizzat ağırlamak istedi.

Galatasaray Kulübü'nün ilk davet açıklaması

Armalı kıyafetinin ters giydirilmesi üzerine sosyal medyayı sallayan Duhan Emir için sarı-kırmızılı kulüpten hem yazılı şekilde hem de Twitter hesabından açıklama gelmişti:

"Minik taraftarımız Duhan Emir'in geçtiğimiz günlerde okul gezisiyle katıldığı rakibimizin stadyumundaki Müze Turunda yaşadığı üzücü olaya dair haberler sosyal medyada yer bulmuştu. Başkan Yardımcımız Yusuf Günay ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, yoğun çabalar sonucunda Duhan Emir ve ailesine ulaştı. Kulübümüz, Duhan Emir ve ailesini 19 Mayıs Pazar günü oynayacağımız Medipol Başakşehir maçında Türk Telekom Stadyumu'nda ağırlayacak. Başkanımız Mustafa Cengiz ve futbol takımımızla tanışacak olan minik taraftarımız, maç öncesi oyuncularımızla beraber seremoniye katıldıktan sonra karşılaşmayı tribünlerden takip edecek."

Emir ve ailesi, Medipol Başakşehir maçında ağırlandı

Bugün oynanan Medipol Başakşehir maçından önce Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Yardımcı Başkanımız Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mahmut Recevik ve Özgür Savaş Özüdoğru toplandı. Duhan Emir'i ofisinde ağırlayan Mustafa Cengiz çeşitli açıklamalarda da bulunmuştu. Ardından Emir ve ailesi, Başakşehir maçını izlemek için stadyumda yer aldı.

Başkan Mustafa Cengiz, Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulundu:

“Toplumsal bütün düşüncelerde, ki Galatasaray da bir sivil toplum örgütüdür, bütün hareketler aidiyet ve sahiplenme ile kaynaklanır. Burada bizim gösterdiğimiz bu küçük çocuğa sahip olduğu duyguyu bizim sahiplenmemiz. Rakip camialar da bizim saygı duyduğumuz, çocuklarını sevdiğimiz bir olgu. Türkiye’de ayrı ayrı kulüplerin olma nedeni ne dini ne siyasi ne tarikatlar ne ırksal ne coğrafik bir temele dayanmamaktadır. Aynı aile içerisinde biri bir takımı, diğeri öbür takımı sevebiliyor. Rakip takım mensupları da bizim anamız, babamız, dayımız, kardeşimiz, yakın arkadaşımız. Sadece renkler farklı, o renklere gönül vermiş. Bunu bir düşmanlığa çevirmek, bunu küçük çocuklar üzerinden ötekileştirmeye çevirmek çok yanlış. Biz böyle şeylerin olmamasını diliyoruz. Bizim stadımıza ya da müzemize gelen her renkten çocuğu üstündeki forma ne olursa olsun herhangi bir provokasyon değilse sevgi, saygı ve muhabbetle karşılaşırız. Ben bütün camialarda da böyle olduğuna inanıyorum ve böyle olmasını da diliyorum.”

#kırmızıbaret