woman male like reply
Haberler

Korkunç Oyun Momo Film Oluyor!

Geçen sene binlerce kişinin ölümüne neden olan Momo adlı oyun korku filmi olarak sinema severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Momo adlı korkunç oyun film oluyor

Japon sanatçı Keisuke Piso tarafından tasarlanan oyunun baş karakteri Momo biraz kuşu biraz kadını andırıyordu. Sosyal medyada geniş yer bulan oyun pek çok ülkede tehlike sinyalleri çalarak binlerce kişiyi intihara sürüklemişti.

Firma yetkilisi sessizliğini bozdu


Youtube'daki oyun içeriği sebebiyle binlerce kişinin intihara teşebbüs ederek canından olduğuna ilişkin söylemleri yanıtsız bırakan firma yetkilileri sessizliğini bozdu.

"Basındaki haberlerin aksine YouTube üzerinde bu şekilde önermelerde bulunan içerikleri tespit edemedik. Böyle içeriklerin tespit edilmesi halinde politikalarımıza karşı gelmeleri sebebiyle anında kaldırılır."

Momo'nun filmi şimdiden merak konusu

Birçok intihar haberiyle ilişkilendirileren oyun Momo Orion Pictures Vertigo Entertainment tarafından beyaz perdeye aktarılmak üzere çalışmalara başlandı. Filmin nasıl bir gidişata sahip olacağı ya da temasının ne olacağı henüz basına sızmadı. İntihara sebep olan oyunun filmini pek çok ülkenin men edeceği kulaktan kulağa dolaşıyor.