woman male like reply
Haberler

Katarlı Sosyolog Kadın Nasıl Dövülmelidir Adlı Videosuyla Tepki Çekti

Katar'da skandal bir video yayınlandı. Katarlı sosyolog özellikle evli müslüman erkeklerin eşlerini nasıl dövmesi gerektiğini anlattığı videosu ile bir skandala imza attı. Kadınların Nisa suresi 34. ayet emirlerince övülmesi gerektiğini söyleyen Katarlı sosyolog, bu durumun nasıl yapılması gerektiğini de ayrıntısı ile gösterdi.

Nisa suresi 34. ayete göre dayağı anlattı

Katarlı sosyolog "Kadınlar nasıl dövülmeli" adlı videosunda anlattıklarının temelinin Nisa suresi 34. ayete dayandığını iddia etti. Üstelik kadınların bundan hoşlandığını ve kadının üzerinde baskı kurmanın aile temelini güçlendireceğini söyleyerek skandal sözlerine yeni bir boyut ekledi.

Kadınlar dayağı sever ve terbiye olur

Katarlı sosyolog skandal açıklamalarında şu sözlere yer verdi:

Erkek evin lideridir ve karılarını terbiye etmelidir. Eğer karınız size itaat etmiyorsa, onu disipline etmek için dayak atmalısınız. Kadınlar böyle sever. Peki dayak nasıl olmalıdır? İslam çok merhametli bir dindir ve kadına değer verir. Dayak atarken kadının yüzüne vurmak yasaktır. Kan akmamalıdır. Dayak hafif olmalıdır. Erkek, kendi kuvvetini kadına hissettirmelidir. Kadınlar doğası gereği böyle erkekleri sever ve terbiye olurlar.

Sosyal medyadan tepki yağıyor

Katarlı sosyoloğun skandal sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı. Yalnızca Türkiye'de değil diğer ülkelerde de yankı bulan sözlere feminist kadın dernekleri ve birçok sosyal medya kullanıcısı büyük tepki gösterdi.

Katarlı sosyologun "Kadın nasıl dövülmeli" adlı videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.