İzmir Depreminin 91. Saatinde Yaşanan Mucize: Ayda!
İzmir'de yaşanan depremin 91. saatinde yaşanan mucize herkesi duygulandırdı ve "Hala umut var" dedirtti. 4 yaşındaki Ayda Gezgin'in .Rıza Bey Apartmanı enkazından sağ olarak kurtulması büyük bir mucize olarak görüldü ve hepimizi sevindirdi.
Annesini Sordu
Enkazdan çıkarılıp sedyeye yatırıldığında "Anne" diye seslenen Ayda'nın annesini arama kurtarma çalışması devam ediyor. Deprem anında annesinin Ayda'yı kucağına aldığı bilgisi sonucunda annesinin de yaşadığı umudu ile arama kurtarma ekipleri var güçleriyle çalışmalarına devam ediyor.
Yaşam üçgeni oluşmuş
Deprem anında Ayda'nın bulaşık makinasının yanında yaşam üçgeni oluşması sonucu hayatta kaldığı bilgisi verildi. Ayda'ya ulaşan arama kurtarma personeli, yaşadığını görünce duygu dolu anlar yaşadı.
Ayda'nın sağlık durumu iyi
Yapılan ilk müdehalelerin ardından hastaneye sevk edilen Ayda bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi.
#İncir_Çekirdeği
- Kayseri'de İş Makinesi Eve Girdi: 4 Öldü, 1 Yaralı!
- Rapçi Ezhel'e Hapis Şoku!
- 11 Kasım, Cumhurbaşkanlığı Tarafından "Milli Ağaçlandırma Günü" İlan Edildi!
- Kıbrıs Cumhuriyeti'nin Eski Başkanı Dimitris Hristofyas Hayatını Kaybetti!
- Güney Kıbrıs, Yavuz Sondaj Gemisinin Egemenliklerini İhlal Ettiğini Savunuyor!
– Sorularının başlığı dikkat çekici olmalı,
– Soruların eğlenceli görseller ve etkili detaylar ile desteklenmeli,
– Doğru konu etiketini seçmelisin,
– Yazım ve imla kuralları senden sorulmalı,
– Cevaplarını okuyan “İşte aradığım cevap!” demeli,
– Sorularında, cevaplarında içten ve samimi olmalısın.
-
Violetta Sensei 52370
-
Kirmizibaret Alfa 49740
-
AySh-lii Alfa 47753
-
kevser Alfa 46375
-
OkunmusLokum Alfa 44102