woman male like reply
Haberler

Aksaray'da Otobüsten Darp Ederek Kaçırdılar!

Aksaray'da hareket eden bir otobüsün önünü kesen saldırganlar. Otobüsün içindeki bir kadını darp ederek kaçırdı.

Kadriye Çavuş'u darp ederek kaçırdılar

Ankara-Mersin istikametinde giderken Aksaray Tuana turistik tesislerinde mola veren Villa Turizm'e ait olan otobüs mola sonrası yola tekrar çıkarken 06 BFJ 470 plakalı beyaz bir otomobil tarafından önü kesildi. Otobüsün içine dalan saldırganlar otobüste bulunan Kadriye Çavuş adlı bir yolcuyu darp ederek kaçırdı.

Emniyetten olayla ilgili açıklama geldi

Kadriye Çavuş'un darp kaçırıldığı haberinin duyulmasının ardından arama çalışmalarına başlandığını söyleyen Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama geldi.

Bugün Ankara-Mersin istikametinde seyir halinde bulunan bir otobüsten kaçırılan Kadriye Çavuş isimli vatandaşımızın bulunması ile ilgili olarak emniyet birimlerimizce çalışma başlatılmıştır...

Kadriye Çavuş'un kaçırılma anları...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu saldırganların yakalandığını duyurdu!

Olay sonrası Kadriye Çavuş'un eşinden boşanmak istediği fakat ailesi tarafından kabul görmediği bu yüzden de sığınma evine giderken, aralarında ağabeylerinin de bulunduğu bir grup tarafından kaçırıldıği ortaya çıktı.

Kadriye Cavuş'un kaçırılma görüntülerinin sosyal medyada tepki gormesinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu resmi Twitter hesabından saldırganların gözaltına alındıklarını ve Kadriye Çavuş'un da güvende olduğunu belirtti.