woman male like reply
Düşünceler

2019 Yazında Sokaklar Erkek Modasıyla Renklenecek!

Bu sene erkek koleksiyonları da en az kadınların koleksiyonu kadar renkli ve cıvıl cıvıl. Yaz ayının gelişiyle sokaklar rengarenk olacak. Takım elbiselerin en spor halleri ve klasiklerin günlük hayatla karıştırılması hepinizin beğenisini kazanacak nitelikte. Bakalım bu sene nasıl kombinler çıkarılmış...

Sınırsız cepler listenin başında

Bol cepli pantolonlar senenin ilk gündemi. Askeri desenler ve askeri yeşiller ise yine tercihler arasında. Denim pantolonlar ve renk geçişli pantolonlar da sınırsız cep kapsamında bolca kullanılacak. Her yerinden fermuarlar fışkıran bir yaz modasıyla karşı karşıyayız. :))

Takım elbiselerin en salaş halleri

Takım elbiselerine, serbest kesim adı altında otopsi yapılmış diye düşünüyorum. Rahat seven kişiler için birebir olacak belki ama bu kadar salaşı da başa bela. :)) Farklı çizgileri denemek isteyen modacıların sporu yeniden yaratmış olması sezonu kavuracak. Peki ya siz beğendiniz mi beyler?

Rengarenk pantolon askıları en güzel aksesuarınız

Hardallardan pembenin tonlarına kadar her renkte pantolon askıları bu sene üstünüzden çıkmayacak. Ben de kullanmaya bayılıyorum açıkçası. Ondan dolayı galiba; bu sene erkek koleksiyonunda beğendiğim en iyi parça oldu. :)) Kendinizi biraz önemseyin ve bu direktiflere kulak verin beyler. :))

Parlak parçalara alışmalısınız

Bu tarza ülkemizdeki beyler ne sürede alışır bilmiyorum ama nedense bana da pek cazip gelmedi. 'Moda' diye giyinirseniz bilemem. :)) Gömleklerde de satenler falan... Baştan aşağıya rugan giyindiğinizi hayal edebilirsiniz. :))

Bisikletçi gözlükleri ve kocaman çantaları

O gözlükler tekrardan moda ikonu oldu ve bu sene bolca kullanılacak. Gözlük seçimi yaparken dikkate almanızı isterim. Özellikle sarı fonlu olanlar tercih ediliyor. Çanta kullanıyorsanız, küçük erkek çantalarının aksine daha büyük, mini valiz şeklinde çantaları deneyebilirsiniz.

Minik bir not: Pantolon askınızla çantanızı kombinleyebilirsiniz. Oldukça şık iki detay olacaktır.

Salonların en şık erkeği kravatınızla siz olacaksınız

Reklerden bu kadar bahsetmişken papyonların üstünü çizip kravat eklemek de olmazsa olmazdı. Minik detayları olan ve ahenkle dans eden kravatlarla günün karizması siz olacaksınız. Takım elbiseleri sporla karıştırmak size ek puan kazandıracaktır. Kendinizi kumaşlara boğmayın ve keten pantolonlara şans verin. :))

Her zaman yeniliklere açık olun ve dikkat çekmeyi başarın. Farklı olduğunuzun farkına varın. Moda ile kendi çizginizi harmanlayarak doğru stile ulaşabilirsiniz. Bol şans... :))