woman male like reply
Düşünceler

2019 Saç Stilleriyle "Yok Artık!" Demek Ne Kolay

Ne idüğü belirsiz style

Ne istediğini bilmeyen bir mizacınız varsa ve karar verme konusunda sıkıntı yaşıyorsanız bu stil tam sizlik. Kısalığı bir tık fazla kaçırıp, saç rengini gölgelendirmeye dayanan bu saç, yüzünüz küçükse size çok yakışacaktır kuşkusuz.

Hıhhlayan style

Her daim küsmeye hazırsanız bu saç stili tam sizlik. Cool görünmeye çabalarken alınganlıkla çuvallıyorsanız işte bu saç stili sizin aynanız! Zaman kaybetmeden saçlarınızı bu hale getirin.

Ağlak style

Çılgın olmaya çalışıp rüzgar uğultusunda bile ağlak mızıka çalanlardansanız tercihiniz bu saç stili olmalı. Yandan hafif kahküllü saç stili içinize sinmezse yüzüme tükürün (!)

Haberim yokmuş gibi çek style

Adrenalinsi renklerine rağmen hımbıl bir mizaç barındırıyorsa ruhunuz, işte size göre bir saç stili. İstediğiniz renk yelpazesini kısaltılmış saçınıza uygulayıp coolluğa çalan yandan çarklı keko bakışlarla bir numara olacaksınız.

Gözümdeki çapağa rağmen güzelim style

Sabah kalkar kalkmaz selfie çekip sosyal medyaya yükleyenlerdenseniz kısa boyuyla fazla dağılmayan ve her halükarda güzel görünen bu saç stili tam sizlik. Topuklayın hemen kuaföre!

Sana totomla gülüyorum style

Eğer birilerine laf sokmayı seven ve iğnelemeye bayılan bir mizacınız varsa bu saç stili yakışacaktır muhtemelen size. Gülerken, arkanızı dönüp giderken güzelliğinizden söz ettirmeyi başaracaksınız.

Fönüm bozulmasın style

Her daim fönlü gezip bir de bozulmasın diye parmaklarının ucuna basarak ilerleyenlerdenseniz hiç düşünmeyin. İşte sizin stiliniz!

Siz beni keko olarak görebilirsiniz ama ben dağları aşmış bir ninjayım style

Kendinizi çok cool, çok iyi, çok güzel görseniz de aslında durum pek de öyle değilse mizacınızı yansıtacak stil işte! Yanlar aşırı kısa, ortası erkek tıraşı moduyla güzelliğinizi zirveye taşıyın.